Zoetermeer wordt op zaterdag 5 oktober op een topfeest getrakteerd: Vijverpop 079. De leukste artiesten uit de regio op één podium. Deze vierde editie met een behoorlijke dosis live entertainment vindt plaats van 13:00 en 22:00 uur op het Dobbe-eiland in het centrum van Zoetermeer.


Het muziekfestival is drie jaar geleden ontstaan en opgezet in winkelcentrum Vijverhoek. In overleg met meerdere partijen en vanwege veiligheidsredenen, is er later gekozen voor een wat ruimere centrale ligging in de stad. Het is best belangrijk om een blijvend festival jaarlijks te laten voortbestaan op een geschikte en veilige plek. Daarnaast is het Dobbe-eiland voor iedereen makkelijk bereikbaar.

Vijverpop 079: Een uniek en veelzijdig muziekfestival met een programmering die bestaat uit een zo breed mogelijke line-up met een ruime diversiteit aan bands, musici en artiesten uit Zoetermeer en omstreken. Naast muziek wordt het eiland aangevuld met horeca, barista en enkele food-units met frites, tosti’s, bara’s en roti-rollen. Ook is er een gezellig centraal terras.

 

PODIUMPROGRAMMA

Vijverpop

 

De presentatie van het programma ligt in handen van de altijd vrolijke John Tuinebreijer. Een Zoetermeerder in hart en nieren, die dit spektakel compleet zal maken met zijn humoristische aankondigingen! Eén van de DJ’s van Sweet Lake Events, Rotschok, The Sweetlake Shufflers, Juicy soul & funk, Charlene Bakker, The Weepers rock ‘n’ roll en The Stolling Rones vormen de line up tijdens deze vierde editie van het festival.


Het hele evenement is gratis toegankelijk en belooft een muzikaal, energiek en kleurrijk Zoetermeers feest te worden.

-advertenties-

-goede doel-