1401 CopyrightFOTOFLEX.NL 18122023 copyOp maandag 18 december is Tamara Haak weer teruggekeerd van zwangerschapsverlof. Onder begeleiding van  de verloskunde in Zoetermeer is ze bevallen van een dochter met de mooie naam Lente.  Per dezelfde datum trad John Wareman af wegens drukke werkzaamheden.

Om procedurele redenen moest fractievoorzitter Wim Blansjaar opnieuw, voor de derde keer zelfs, worden geïnstalleerd. Volgens de PDvZ een record in deze raadsperiode. 

Er zitten nu 4 raadsleden in de raad: Wim Blansjaar (fractievoorzitter), René Haak, Kees Buisman en Tamara Haak. De fractie wordt nog verder ondersteund door Peter Lanza en Jan Rhebergen als commissielid.

Spreekuur (nieuw)
Het spreekuur van de PDvZ is elke eerste donderdag van de maand, van 18.30 tot 19.30 uur. Hier kunnen de inwoners van Zoetermeer terecht met vragen en opmerkingen over Zoetermeer. Aanmelden vooraf is wenselijk. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06 445 88 267.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-