sportakkoordHeb je een briljant idee om meer mensen in beweging te krijgen? En wil jij kans maken op een financiering tot €5000 en een uitgebreid PR-pakket met o.a. een video van je aanbod, een artikel in het huis-aan-huis blad en zichtbaarheid tijdens het Sportgala? Meld je dan aan bij Sportakkoord!

Sportakkoord Zoetermeer is op zoek naar bestuurders of vrijwilligers met een goed idee om Zoetermeer in beweging te krijgen. Het beste idee maakt kans op financiering tot €5000 en een uitgebreid PR-pakket.

Werk jouw idee uit tot een krachtige pitch van maximaal 2 minuten stuur deze in vóór 23 september naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Beschrijf duidelijk je idee, de doelgroep, de toegevoegde waarde en de stappen voor implementatie. De genomineerden worden uitgenodigd om de pitch, aan de jury onder leiding van wethouder Weerwag te presenteren op donderdagavond 26 september.

Meer informatie en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-