Jubileum ZKV 1
De Zoetermeerse Kanovereniging De Sprinters die in 1984 is opgericht heeft dit weekend haar 40-jarig jubileum gevierd. Met op zaterdag een mooie jubileumvaartocht en op zondag een BBQ werd het een mooi feest voor de leden van de vereniging.

Jubileum ZKV 2Op zaterdag werd er een jubileumtocht gevaren met versierde boten door de wateren van Zoetermeer, na afloop was er voor de leden een gezellig samenzijn op het mooie verenigingsterrein aan de Aziëweg 30 met een jubileumtaart en koffie. Ook het weer werkte gelukkig mee ook al waren de voorspellingen anders. Zondag 25 Augustus stond in het teken van een gezellige BBQ met aansluitend een feest waar eenieder een dansje kon wagen.
Plannen voor een nieuw clubhuis liggen op tafel want het huidige clubhuis van 40 jaar oud is echt aan vervanging toe. Binnenkort dient de vereniging de voorstellen hiervoor in bij de gemeente Zoetermeer.

ZKV De Sprinters

De Zoetermeerse Kanovereniging is een mooie vereniging waarbij saamhorigheid bovenaan de lijst staat. De vereniging prijst zich rijk met een grote groep vrijwilligers die altijd klaarstaan om hand-en-spandiensten te verrichten op welk gebied dan ook.
De teller staat op 99 leden, er zijn 10 prachtige verenigingsboten aanwezig voor de nieuwe leden om het varen in een kano te leren. Op het terrein staan 3 loodsen waarin 71 privéboten staan gestald. Voor nieuwe leden is er gedurende de eerste 3 maanden van het lidmaatschap een buddy beschikbaar die je zal begeleiden en je de diverse kanotechnieken zal aanleren. Ook veiligheidstrainingen in het zwembad horen hierbij. Nieuwe leden, met name in de jongere leeftijdsgroepen, zijn van harte welkom.
Neem vooral eens een kijkje op www.zkvdesprinters.nl voor meer informatie en een indruk.

Foto: Tikvah's Pet Photography

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-