geuzenRoad Runners Zoetermeer organiseert op zondag 29 september 2024 van 11:00 tot 15:00 uur voor de 20e keer de Geuzenloop Zoetermeer. De start is op de Pilatusdam, de finish is bijna 200 meter verderop in de Dorpsstraat ter hoogte van Jofel eten en drinken. 

Geuzenloop

Dit historische centrum van Zoetermeer vormt dé ultieme plek voor de start en finish van de Geuzenloop Zoetermeer. De parcoursen van de 5, 10 en 21,1 kilometer gaan dwars door “Oud Soetermeer” en “Nieuw Zoetermeer”, met hierin opgenomen het voormalige Floriadeterrein en het Balijbos.

Geusjesloop

Voor kinderen tot en met 13 jaar zijn er twee Geusjeslopen. Voor alle afstanden zijn er maximale aantallen startbewijzen beschikbaar: vol = vol.

Geuzenwandeltochten

wandeltochtOok worden er dit jaar 4 Geuzenwandeltochten georganiseerd door Sportief Wandelgroep Zoetermeer. Wandel gezellig mee en geniet van de natuurpracht van het gebied waar de strijd tussen de Geuzen en Spanjaarden zich ruim 400 jaar geleden afspeelde. De routes voeren door een prachtig stukje Zoetermeer. De keuze is reuze! Wil jij misschien met kinderen lopen? Kies dan de familieroute van 5 km met allerlei verrassende spelelementen voor kinderen. Ga je voor een wat langere afstand? Dan valt er te kiezen tussen een tocht van 10 of 15 kilometer en een wandeling van maar liefst 25 kilometer voor als je echt meters wilt maken. Je komt door het prachtige buitengebied van Zoetermeer en zult versteld staan van de afwisselende paadjes en de mooie vergezichten.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor de 20e Geuzenloop Zoetermeer. Meer informatie over de inschrijving, de verschillende afstanden en competities vind je op de inschrijfpagina

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-