svoIn de 5e klasse A pakte SVO Buytenpark afgelopen zaterdag  28 september de overwinning door te winnen van D.V.V. Delft. In een attractieve wedstrijd werd het 4-1 voor de thuisploeg. De voetballers uit het Buytenpark kwamen voortvarend uit de startblokken.

Toch lieten ook de bezoekers uit Delft zien dat ze niet voor niets naar Zoetermeer gekomen waren. Over en weer was het een leuke wedstrijd met bij vlagen uitstekend voetbal en diverse kansen.  SVO Buytenpark bleek zeker gezien de 1e helft succesvoller in de afwerking en ging met 3-0 de rust in. De 1-0 werd gescoord via een schitterend afstandsschot van Mashall Yaghobie. De 2-0 en de 3-0 kwamen op naam van 'de parel van het Buytenpark' Fabian Bruster. Na zijn afwezigheid van vorige week vanwege een blessure liet hij maar weer eens liet zien dat hij voor de equipe van hoofdtrainer Jasper van Viegen van onschatbare waarde is.

Vlak na rust kwam D.V.V. Delft via Emre Oznavruz nog op 3-1, maar toen Mikey Kooke via een penalty koel de 4-1 binnenschoot was de wedstrijd beslist. De 4-1 bleef dan ook de eindstand.

Zaterdag 5 oktober speelt SVO Buytenpark om 14.30 uur een uitwedstrijd in Rotterdam bij R.V.V. Overschie. Als de Zoetermeerders daar net als bij deze wedstrijd ook de organisatie onder controle heeft en het vizier op scherp staat liggen hier zeker kansen.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.