foto kb loopnov 24 copyDe herfstklassieker van de Atletiek en Recreatie Vereniging Ilion komt er weer aan. Op zondag 10 november organiseert Ilion de 47e editie van de Klaverbladloop. Ilion is met veel vrijwilligers druk bezig om er weer een prachtig evenement van te maken en verwacht dat er veel hardlopers gaan deelnemen

Zoals elk jaar is er aan allerlei lopers gedacht met de keuze uit een 500m jeugdloop (4 t/m 7 jaar), 1 km jeugdloop (8 t/m 5 jaar) en een prestatieloop van 5, 10 of 15 kilometer. De parcours lopen onder andere door het fraaie Heempark en een deel van het Bentwoud. Start en finish is bij Ilion: van der Hagenstraat 36 (Van Tuyll Sportpark).

Inschrijving

Bij de inschrijving kan ook de naam van je school worden opgegeven, zodat je prestatie meetelt in de scholencompetitie.

Inschrijving kan on-line via www.ilion.nl/klaverbladloop. De inschrijving is al geopend; er is geen inschrijving op de dag zelf. Schrijf direct in, zodat je er zeker van bent dat je mee kunt lopen en een fraaie medaille kunt bemachtigen.

Professionele tijdwaarneming is aanwezig en onze ervaren pacers met de vlaggen lopen zich nu al warm om de deelnemers te ondersteunen om een toptijd neer te zetten. Langs het parcours zijn alle supporters welkom, blaast muziekvereniging Buytenrode jullie de wind in de rug en fietst ook het Rode Kruis mee.

Op het Ilion terrein is voor- en achteraf van alles te beleven en onze kantine biedt een compleet assortiment aan waaronder ook de klassiek erwtensoep. Hoofdsponsor Klaverblad verzorgt deze keer weer de stroopwafels.

Terugblik Klaverbladloop 2018

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-