ARJ 7854 edited kampioenenDe meiden van DSO mo11 zijn ongeslagen kampioen geworden in de 1ste fase KNVB mo11. Dit is een bijzondere goede prestatie ook vanwege het geweldige doelsaldo van 57 doelpunten voor en maar 5 tegen. Ze hebben er elke week hard voor gewerkt om deze goede teamprestatie neer te zetten.

Het team, dat bestaat uit een goede mix van meiden met ervaring en meiden die pas dit seizoen zijn gestart met voetballen, is al aardig op elkaar ingespeeld. Ze spelen in de meiden onder de 11 jaar competitie en dat doen ze geweldig. Na 7 wedstrijden ongeslagen kampioen worden met een doelsaldo van 57 doelpunten voor en maar 5 tegen is een zeer goed resultaat. Ze hebben er elke week op de training en tijdens de wedstrijden hard voor gewerkt om deze goede teamprestatie neer te zetten. Stuk voor stuk komen ze met veel plezier 2x per week trainen en spelen ze op zaterdag een wedstrijd. Wanneer er geen competitieprogramma is spelen ze graag vriendschappelijke wedstrijden om zich te meten met andere teams.

De nieuwe fase zullen ze in competitieverband tegen de jongens onder de 11 jaar gaan spelen om zo extra uitdaging te creëren. Dit zal niet makkelijk zijn, maar hier kunnen ze wel veel van leren en zich ontwikkelen. De meiden willen als team groeien, samen veel plezier beleven, maar ook voor de prijzen spelen.
Wil jouw zoon of dochter ook graag voetballen kom gerust eens bij dv DSO kijken of neem deel aan een proeftraining.

Op de foto van links naar rechts: Stacey, Sade, Sofie, Leyla, Inaeya, Demi, Nisrine, Dunya, Zoë, Sara en Chelsea.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-