FB IMG 1729522691096
Wethouder Sport van de gemeente Zoetermeer, Ronald Weerwag, opende zaterdag 19 oktober het nieuwe kunstgrasveld van SVO Buytenpark. Het veld werd meteen in gebruik genomen bij de eerste wedstrijd, tussen SVO Buytenpark JO13-1 en Teylingen JO13-1 (uitslag 3-1).
SVO Buytenpark-voorzitter Jules Lieveld sprak zijn dank uit aan de gemeente Zoetermeer, de wethouder, vrijwilligers en alle overige betrokkenen die de realisatie van het kunstgrasveld mede mogelijk hebben gemaakt.
De club maakt zowel organisatorisch als ook op voetbalgebied een zeer goede ontwikkeling door, waarbij SVO Buytenpark steeds aantrekkelijker wordt om voor te voetballen. De nieuwe faciliteiten, waaronder het kunstgrasveld dat tijdens de zomerstop is aangelegd, dragen hier sterk aan bij. Het veld was nog voor de start van de competitie beschikbaar, wat de teams van SVO Buytenpark een goede basis en vliegende start gaf voor het nieuwe voetbalseizoen.

 20241019 112811  20241019 113519

Nieuw SVO Buytenpark tenue

Bij een speciale competitiewedstrijd van het 1e team van SVO Buytenpark werd tevens het nieuwe SVO Buytenparktenue gepresenteerd. Dit tenue heeft een prachtig ontwerp, waarbij op de achtergrond het mooie Buytenpark is afgebeeld. Op de borst prijkt met trots de naam van de nieuwe kledingsponsor Auto Haaglanden.
De wedstrijd tegen DVC 1 eindigde, na een kansenregen voor beide ploegen, in een spannende 0-0. Na afloop genoten leden en bezoekers van een feestelijke borrel in de fraai gedecoreerde kantine.

-advertenties-

-goede doel-