foto bij persbericht Ruud van ZonDit jaar vindt de 42e editie van de Klaverbladloop plaats. De Klaverbladloop wordt georganiseerd op zondag 11 november en kent verschillende afstanden: voor de jeugd tot 12 jaar is er een 1.000 m loop die start om 10:45 en verder zijn er prestatielopen van 5, 10 en 15 km, die starten vanaf 11:30.

Door het mooie weer is de verwachting dat het record aantal inschrijvingen van 2017 wel eens overtroffen kan worden. Er deden toen 1200 mensen mee. Dat wordt nog spannend want het maximale aantal deelnemers is 1500. De organisatie heeft dit jaar een speciale categorie in het leven geroepen voor de jeugd. De top drie lopers winnen bioscoopbonnen. Met name de 5 km is zeer populair onder de jeugd en hier zijn dan ook veel inschrijvingen voor. Daarnaast is ook de 10km populairhier zijn nog meer plaatsen vrij. Hoewel er op alle afstanden nog startnummers verkrijgbaar zijn begint het al aardig vol te lopen. Aanmelden kan nog!

Inschrijven
Inschrijven kan via de website van Ilion of op de dag zelf bij Ilion op de Van der Hagenstraat 36 in het Van Tuylsportpark. Op de dag zelf kan er nog ingeschreven worden tot een half uur voor de start van de wedstrijd.

-advertenties-

-goede doel-