SV Oosterheem heeft de competitiewedstrijd met TOGB uit Berkel & Rodenrijs in de 4e klasse verloren met 1-4. Het verschil werd na de rust gemaakt, beide ploegen zochten de kleedkamer op met een gelijke stand.

sv oosterheemOp een regenachtige zaterdagmiddag begonnen de ploegen gelijkwaardig aan de wedstrijd. De bezoekers kwamen echter al vroeg op voorsprong dankzij een discutabel gegeven strafschop. Deze werd feilloos benut door de gasten uit Berkel & Rodenrijs. De Zoetermeerders gingen daarna op jacht naar de gelijkmaker. Dit resulteerde niettemin niet in echte grote kansen. Uiteindelijk kwam de gelijkmaker er dan toch, na een mooie aanval over rechts, 1-1. SV Oosterheem zette meteen door en kwamen een minuut later zelfs bijna op voorsprong, maar de keeper van TOGB kon goed redding brengen op een hard schot. In de 41e minuut kreeg de thuisploeg opnieuw de kans om op voorsprong te komen, maar een vrije trap ging maar rakelings naast, waardoor beide ploegen de kleedkamer konden opzoeken met een gelijke stand.

SV Oosterheem zwak uit de kleedkamer

Na een gelijkopgaande eerste helft, veranderde het spelbeeld na de theepauze. SV Oosterheem kreeg weliswaar na rust meteen een goede mogelijkheid, vervolgens kwam er een kansenregen van de bezoekers dat een aantal maal omgezet werd in goals. In de 57e minuut kwamen de bezoekers op een hernieuwde voorsprong, ondanks het appelleren voor buitenspel van de thuisploeg. Vier minuten later was het wederom raak na een mooie actie van de spits van de bezoekers en een lage voorzet vanaf de rechterkant, 1-3. Na drie gemiste grote kansen van de bezoekers uit Berkel & Rodenrijs kwam de 1-4 er alsnog in de 69e minuut. Het thuispubliek had zich op dat moment al een tijd verzoend met een nederlaag. TOGB vergat vervolgens om de score nog verder uit te breiden. Zodoende floot de scheidsrechter na exact 90 minuten af voor het einde van de wedstrijd.
SV Oosterheem blijft hiermee steken op slechts drie punten dit seizoen. Volgende week neemt SV Oosterheem het opnieuw thuis op, ditmaal tegen Laakkwartier.