file 7De jongens van FC Zoetermeer O14 selectie hebben een voetbaldroom: meedoen aan het Internationale toernooi, de ‘Blackpool Cup’, in Engeland tijdens het Paasweekend. Om deze droom te laten uitkomen is geld nodig, daarom zijn zij begonnen met een crowdfundingactie.

Jeugdtrainer Peter Lieffering wil met het hele jeugdteam, enthousiaste en talentvolle spelers, naar Engeland. “Dit kost geld, best veel. Om dit voor alle 13 jongens -ongeacht hun (financiële) thuissituatie- mogelijk te maken zijn ze volop bezig om geld in te zamelen.” Het team O14 werd vorig seizoen kampioen in de Hoofdklasse en kijkt er naar uit om ook internationaal hun debuut te maken.

Iedereen  zet zijn eigen netwerk in om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen of het nu om 5 euro gaat 10 euro of meer. De jongens verzinnen zelf acties om geld binnen te halen en hebben alle opa’s en oma’s, ooms en tantes al ingeschakeld. Als het lukt, en ze kunnen naar Blackpool afreizen in april, dan zullen zij het enige Nederlandse team zijn dat hier deelneemt.

 

Helpt u mee?

Alle beetjes helpen, maar de laatste loodjes wegen het zwaarst. Helpt u mee om de voetbaldroom van deze jongens te laten uitkomen? U kunt op deze site doneren: crowdfundingvoorclubs.nl/fczoetermeer/goal/view/o14-1-naar-het-internationale-voetbal-toernooi-in-blackpool-engeland

Inmiddels is al 60% van de benodigde €6.000,- opgehaald.

-advertenties-

-goede doel-