Foto Brussels Open 1 mei 2019 SchoonspringenDe schoonspringers van WVZ deden dit weekend in Brussel mee aan het Brussels Open Schoonspringen. Deze wedstrijd werd georganiseerd door de Royal Brussels Poseidon (R.B.P) en was een wedstrijd voor verschillende klasses op zowel de 1- als de 3-meter plank.


Voor WVZ deden de schoonspringers: Annemarijn Bal, Rianne van Ettinger, Lindsey van Krieken, Anna Taylor, Zoë Taylor en Selina Hülters mee aan deze wedstrijd. In de ochtend werd er van de 1 meter plank gesprongen, in de D-groep vielen direct de eerste prijzen, Zoë behaalde een gouden medaille en Selina een zilveren medaille. Lindsey en Anna sprongen in de in de C-groep. Lindsey liet het publiek nog even schrikken met harde smakker, maar wist toch nog de 4de plaats te behalen, Anna werd 6de. In de B-groep werd Rianne 5de en in de All-in groep behaalde Annemarijn een zilveren medaille.
In de middag zetten Selina, Lindsey, Rianne en Annemarijn alles in op de 3 meter plank waarbij ze allen op het podium kwamen. In de D-groep behaalde Selina een gouden medaille, net als Lindsey in de C-groep. Rianne wist in de B-groep een zilveren medaille te behalen en Annemarijn sloot deze dag in de All-in groep af met een gouden medaille.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-