DSC07263Soccerstars vierde afgelopen zondag 13 oktober zijn vijfjarig bestaan. Meer dan 200 enthousiaste voetballers, zowel leden als niet-leden, kwamen dit vieren bij de voetbalschool in sporthal De Veur. 

Naast voetbal waren er nog veel meer leuke activiteiten, zo konden de kinderen gebruik maken van de stormbaan, het springkussen en konden zij een voetbal glittertattoo van Rainbow Party´s laten zetten. Ook stonden er verschillende attributen van de voetbalschool en ze konden zelfs digitaal aan de slag met voetbal door FIFA te spelen tegen hun vrienden.

"Vijf jaar geleden begonnen we met tien leden in de gymzaal Kruiswater in Meerzicht. Nu, na vijf jaar, hebben we meer dan 150 leden, een Soccerstars talententeam en ondersteunen we op verschillende vlakken in de maatschappij!", zegt Jean-Louis Da Costa-Gomez, één van de oprichters van Soccerstars. Ook vanuit het statushouders project Sportwerkt! waren er deelnemers aanwezig om het event te ondersteunen.

Aan het einde was er een spectaculaire show van de bekende freestyle voetballer Tom Vegter, die veel bewondering oogstte met zijn verschillende bliksemsnelle trucs.

Wilt u weten wat Soccerstars nog meer doet, bekijk dan de website op www.soccerstars.nl.

Fotograaf: Menno Zwiers

-advertenties-

-goede doel-