Annemarijn met trainster ColindaAnnemarijn Bal van WVZ Zoetermeer is Nederlands Master Kampioen 3m plank in de Categorie 18-24 jaar. Zij deed in het weekend van 6 tot 8 maart mee aan de PSV Master Diving Cup in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven.

Voor de Nederlandse deelnemers was dit ook het NK Master Schoonspringen. Annemarijn begon vrijdag met de wedstrijd op de 1-meter plank in de categorie 18-24 jaar, na een spannende wedstrijd behaalde zij hier een 5de plaats. De volgende dag was Annemarijn aan de beurt op de 3m plank. Zij was er extra op gebrand om een goede score te behalen op de 3m plank, omdat zij vrijdag op de 1m wedstrijd niet helemaal tevreden was. Tijdens deze wedstrijd maakte zij 6 prachtige sprongen en dit bracht haar naar de hoge eindscore van 223.40 punten en een gouden medaille. Annemarijn werd met dit resultaat Nederlands Master Kampioen 3m plank in de Categorie 18-24 jaar. Later op de dag kwam zij ook nog uit op de Toren (platform) wedstrijd daar behaalde zij een keurige 3de plaats en was de tweede medaille binnen.