fc zoetermeer nw seizoenWesley van der Burch (18) keert terug als nieuwe speler voor het seizoen 2020-2021. Wesley speelde in de jeugd al voor de club uit Rokkeveen en speelde vorig seizoen in de JO19 van DHC uit Delft op 4e divisie niveau. Na dit Delftse uitstapje meldt hij zich nu weer bij FC Zoetermeer.

“Wesley nam contact met mij op en in ons gesprek bleek al snel dat hij zeer graag wilde terug komen”, aldus hoofdtrainer Leroy Vaes. Wesley kan zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten.

Verder voegt Bernd Jongenelen (20) zich ook bij de selectie en stapt over uit een lager senioren team. Bernd is geen onbekende van Leroy Vaes, in de JO19 speelde hij ook onder de huidige hoofdtrainer.
Vanuit de eigen opleiding maken Fabian Slingerland (18) en Jesse Pronk (18) de overstap naar de selectie, beiden komen vanuit de huidige JO19-1 van de club. Fabian is middenvelder/aanvaller en deed al diverse keren mee met het 1e elftal en liet zelfs al een doelpunt noteren, ook verdediger Jesse maakte al een keer zijn opwachting.

Foto: Wesley van der Burch

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-