glow in the dark 2018Tennisvereniging ALTV organiseerde voor de tweede maal het zogenaamde ‘Glow in The Dark’ tennisfestijn. De Luchthal aan het Vernedepark werd zaterdagavond slechts verlicht met UV-lampen, waardoor alleen de ballen, het net en de lijnen wit oplichten.

Voor de tennissers, waarvan het merendeel of fluorescerende kleding droeg of zichzelf had versierd met neon-achtige schmink werd het tennisspelletje daardoor een ware uitdaging. In de vroege avond was eerst de beurt aan de jeugd. Naast het spelen van games hadden trainers André de Mos en Susanne Esser voor de talrijke jongste jeugd een aardig spelcircuit uitgedacht. Ook was er een prijs voor de meest ludiek geklede tennisser.

Later op de avond was het de beurt aan de volwassenen die de net als de jeugd daarvoor de tent vulden in fraai oplichtende kleding en die boven alles veel lol hadden. Zelfs in het donker en het fluoriderende licht werd fanatiek gestreden om de games. Na afloop was er zowel voor de jeugd als voor de volwassenen nog een gezellig samenzijn in de ook al met UV-licht verlichtte kantine. Het “glow in the dark evenement” is een van de vele evenementen die de oudste tennisclub van Zoetermeer jaarlijks organiseert. Op zondag 25 maart opent ALTV het zomerseizoen met een spetterende open dag. 

-advertenties-

-goede doel-