P1040033 300x225De coolste sport op ijs is hot. Door alle aandacht tijdens de Olympische Spelen en de wekelijkse curlingquiz wordt de interesse in curling enorm vergroot. De spelers van het Nederlandse herenteam zijn allen lid van CurlingClub PWA. Afgelopen EK waren zij het enige team dat de Europese en Wereldkampioen Zweden een nederlaag wist toe te brengen. 

Een aantal van die spelers is 25 februari aanwezig om belangstellenden instructie te geven als curlingclub PWA de deuren openzet van de curlingbaan. Van 12.00 uur tot 14.00 uur is iedereen van harte welkom. Na de instructie in de ijshal waar het 5 graden is, is er voor iedereen een warme versnapering.

Gelet op de grote belangstelling wordt het op prijs gesteld om van te voren aan te melden via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Uiteraard is iedereen ook zonder aanmelding van harte welkom. De curlingbanen zijn te vinden in de Silverdome te Zoetermeer. Ga via ingang West naar binnen. Deelnemers kunnen zich het beste warm kleden met makkelijk zittende, sportieve kleding. Schone sportschoenen en het ijs kan betreden worden. Voor alle overige benodigde materialen wordt gezorgd.

openhuis

-advertenties-

-goede doel-