20180325 185714 1600x1200

De Schoonspringers van WVZ deden mee aan de tweede Regio West Bokaal in het Hofbad te Den-Haag. De springers van WVZ deden in verschillende klasse en onderdelen mee aan deze wedstrijd en behaalden goede resultaten.

Aan deze wedstrijd werd deelgenomen door 8 verschillende verenigingen, met in totaal 75 springers die bij elkaar 918 maal van zowel 1- als 3 meter plank en Toren hun beste sprongen lieten zien.

Op zaterdag begon de eerste dag voor de springers van WVZ met de categorie meisjes-C 1m plank, Anna Taylor behaalde in deze wedstrijd de 10de plaats. Bij de meisjes-B op de 3 meter plank behaalde Sacha Roos een 5de plaats en Rianne van Ettinger een 6de plaats. In de categorie meisjes-D 1m plank werd de eerste medaille voor WVZ binnen gehaald, Nikita Feijtel veroverde een 3de plaats wat goed was voor de bronzen medaille, Esmee Dekker behaalde in deze wedstrijd een 5de plaats. Maaike Kemps was voor WVZ de laatste springster op deze dag , zij behaalde een 6de plaats op de 3m plank in de categorie meisjes-A.

Op de tweede dag begon de dag voor de synchroon duo’s van WVZ heel goed. In de categorie Synchroon meisjes C/D behaalde Nikita Feijtel en Esmee Dekker een zilveren medaille door een 2de plaats te behalen, de bronzen medaille was ook voor WVZ: Anna Taylor en Lindsey van Krieken veroverden de 3de plaats. De dag ging verder met de meisjes-A op de 3m plank, Maaike Kemps behaalde in deze wedstrijd een 8ste plaats. Bij de meisjes-D 3m plank werd de laatste medaille voor WVZ binnen gehaald door Nikita Feijtel zij behaalde een bronzen medaille door de 3de plaats te veroveren, Esmee Dekker behaalde net het podium niet en veroverde de 4de plaats. De laatste wedstrijd voor WVZ was de meisjes-B 1m Sacha roos behaalde een 6de plaats en vlak daarachter behaalde Rianne van Ettinger een 7de plaats.

Met al deze behaalde resultaten van de springers eindigden de springers van WVZ in de uitslag om de Regio West Bokaal op een 5de plaats en namen zij de daarbij behorende Bokaal in ontvangst.