tennis tvdr

Met 18 deelnemers was TVDR/Eye4Tennis de best vertegenwoordigde vereniging bij de District Jeugd tennis Kampioenschappen. De jeugdtennissers wisten vele kwalificaties te behalen voor het hoofdtoernooi en Maikka Kans veroverde zelfs de eerste plaats in haar categorie.

Bij de jongens <12 kwamen Shayan en Tudor door de kwalificatie heen, maar hun tegenstanders in het hoofdtoernooi waren te sterk. Shayan werd door de organisatie wel beloond voor zijn inzet met de sportiviteitsprijs. Jayden, als derde geplaatst in het hoofdtoernooi bereikte de finale  maar verloor deze van Pieter de Lange met 6-4; 6-0.

Bij de meisjes <12 stonden Lina Ilahi (Eye4Tennis)en Chayenne Kasan tegen elkaar de laatste won in een spannende drie setter. In de leeftijdscategorie meisjes <14 ging de finale tussen Solange van Belien en Maarit Kans (Eye4Tennis). Solange won met 6-0;6-4. In de categorie meisjes groen pakte Maikka Kans(Eye4Tennis) de titel door van Cloe The te winnen met 4-2; 4-2. Bij de jongens enkel <14 slaagde Bas er in om de kwalificatie door te komen maar sneuvelde in de eerste ronde van het hoofdtoernooi.

Hoofdtrainer Fred Marx kan terugkijken op een geslaagd toernooi:”We zijn een tennisschool in opbouw en ik ben uiteraard erg trots op de prestaties van onze kinderen dit weekend.”