20140102-8922Donkere dagen voor kerst? Niet bij Speelmeer. Met het thema ‘Schitterend Speelmeer’ wordt het op dinsdag 23 december, van 10.00 tot 16.00 uur, een feest vol lichtjes, glitter en glans. Bij sportcentrum De Veur in Rokkeveen komt een kunstijsbaantje te liggen. Bind de schaatsen dus goed vast en laat zien hoe mooi jij schittert op het ijs. Schaatsen zijn aanwezig. Heb je het een beetje koud gekregen van het schaatsen? Warm je dan lekker op met chocolademelk en ga marshmallows roosteren boven een vuurtje.

20140102-8964Als je opgewarmd bent doe dan binnen mee met de winterspelen. Probeer ringen te gooien om de sneeuwpoppen of doe mee met de pinguïnbaan. Beklim de Himalaya piramide of sjees van de Wintersleebaan.

Breng een bezoek aan de Speelmeer Schittergrot en luister naar het verhaal van de Sneeuwkoningin. Je kunt ook meedoen aan een workshop sieraden maken en glinsterende kerstballen versieren voor in je kerstboom. Vergeet je zwemspullen niet mee te nemen voor een frisse duik in het zwembad. Maar er is ook een workshop ‘nagelverzorging’ voor de oudste meisjes en iedereen kan zich laten schminken of een kerststukjes maken. Deze dag wordt afgesloten met een schitterende ‘Jovel’s Magische Wintershow’.

Wat kost het?

De toegang voor een dag Speelmeer is € 3,05. Graag zoveel mogelijk gepast betalen. Heb je een Zoetermeer Pas? Dan heb je op vertoon van deze pas gratis toegang tot de Speelmeeractiviteiten.

Waar is het?

Sportcentrum de Veur, Prismalaan 40

Bijzonderheden

   Speelmeer is van 10.00 uur tot 16.00 uur.

   Speelmeer is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

-advertenties-

-goede doel-