20180126 122595Ter Zake Het Ondernemershuis is vrijdag 26 januari door wethouder Margriet van Driel (Economische Zaken) officieel heropend tijdens een netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit Zoetermeer en de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal. “Ik ben trots op de dienstverlening die we vanuit het Ondernemershuis aan ondernemers kunnen bieden”, aldus Margreet van Driel.

Aanleiding voor de verbouwing is de uitbreiding van dienstverlening van het UWV voor mensen met een WW-uitkering op het aangrenzende Werkplein. Om deze dienstverlening aan inwoners mogelijk te maken zijn het Werkplein en Ter Zake Het Ondernemershuis gedurende drie maanden grondig verbouwd.

20180126 122591  20180126 122593 

Wethouder Kuiper van Werk en Inkomen en voorzitter van de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal is blij met de samenwerking met het UWV in de gemeente. “Mensen uit de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal met een WW-uitkering kunnen nu terecht op het Werkplein en hoeven nu niet meer naar het UWV in Den Haag.”

De heropening van Ter Zake Het Ondernemershuis en het Werkplein was tijdens de eerste open dag van het vernieuwde Stadhuis – Forum. Ondernemers werden vanuit Ter Zake Het Ondernemershuis rondgeleid in het vernieuwde Stadhuis – Forum door beide wethouders.

-advertenties-

-goede doel-