Zaalvoetbal - De Starscup 012 kon rekenen op een prachtige line up. Acht zaalvoetbalteams streden om de eer en lieten attractief voetbal zien. Uiteindelijk stonden twee Zoetermeerse teams tegenover elkaar in de finale. Volgens de coaches van de verschillende clubs werd er met volle inzet gespeeld door alle teams. Dit maakte het voor het publiek zeer aantrekkelijk.

Acht clubs kwamen zondag 27 maart strijden om de Starscup in Zoetermeer. Onder deze clubs waren er vier uit Zoetermeer. Dit waren DWO, DSO, FC Zoetermeer en Soccerstars. Het toernooi stond bol van de acties, passeerbewegingen en goed samenspel. De organisatie was blij met de grote opkomst van het publiek, waardoor er een lekkere sfeer ontstond. De teams gingen voor de winst, wat de wedstrijden natuurlijk ten goede kwam.

soccerstars

Team Soccerstars

Het brons

Waar Dso na strafschoppen te sterk was voor Dwo werd er aan de andere kant al gepeeld om de 3e en 4e plaats door Tpp en Laakkwartier. Uiteindelijk was Tpp te sterk voor Laakkwartier en werd 3de.

 

De finale

Het ging een team uit Zoetermeer worden die er met het goud vandoor zou gaan, zoveel was duidelijk. Fc Zoetermeer en Soccerstars gingen beide de finale in met het gevoel dat ze zouden kunnen winnen. Al snel kwam FC Zoetermeer met prachtig samenspel op een 1-0 voorsprong. Binnen een minuut was het echter weer gelijk en had Soccerstars hun draai gevonden. En daarmee ook de weg naar het doel. In enkele minuten kwamen zij op voorsprong en bouwde deze uit.
Ook in de 2de helft konden zij dit vasthouden, Fc Zoetermeer kon goed mee voetbalen en scoorden ook nog maar uiteindelijk was het toch Soccerstars die met mooie acties en goed samenspel de score nog verder kon uitbouwen en de winst naar zich toe trok.

-advertenties-

-goede doel-