De Zoetermeerse drakenbootvereniging The Dutch Dragons wil deze zomer een jeugdteam opzetten om spannende races mee te varen. Liefhebbers kunnen samen met 'mededraken' trainen op donderdagavond van 18.30-19.30. Het lidmaatschap is tot 1 januari 2018 gratis.

2016 Juni 18 Drakenboot Tournament Noord Aa 002‘Are you ready, Attention, Go!’ Zo klinkt de start van een drakenbootrace. Voel de focus, vanaf de ‘Are you ready’, is je peddel in het water. Bij ‘Attention’ beweeg je niet meer en bouwt de spanning verder op en bij ‘Go’ ben je weg met je boot! Op naar de finish; de spanning blijft, maar je gaat er met het hele team voor door gelijke peddelslagen krachtig door het water. Niet naar de tegenstanders kijken en met jouw team race je zo hard mogelijk naar de finish, terwijl de drummer het tempo mee drumt.

Jeugdteam

Klinkt dat je goed in de oren en ben jij tussen de 14 en 18 jaar oud? De Zoetermeerse drakenbootvereniging The Dutch Dragons wil deze zomer een jeugdteam opzetten om spannende races mee te varen. Samen met je mededraken train je op donderdagavond van 18.30-19.30h. Je leert de techniek van het peddelen, doet een stukje kracht en conditie training - allemaal onder begeleiding van een aantal professionele trainers. En als klap op de vuurpijl: met een volledig jeugdteam neem je deel aan het Nederlands Kampioenschap drakenboot racen op 1 oktober in Amsterdam. Dus: ben jij tussen de 14 en 18 jaar oud en lijkt dit je een gave uitdaging, dan bieden The Dutch Dragons je een gratis lidmaatschap aan tot 1 januari 2018.

Kijk voor meer informatie op www.thedutchdragons.nl  of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

-advertenties-

-goede doel-