VoedselbankDe ChristenUnie-SGP in Zoetermeer heeft afgelopen donderdag het verkiezingsprogramma en de campagne voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen gelanceerd bij de Voedselbank-uitdeelpunten in Zoetermeer. Raadsleden, fractieleden en bestuursleden van de ChristenUnie-SGP bezochten de uitdeelpunten in Zoetermeer om de vrijwilligers te bedanken voor hun waardevolle inzet.

"Onze actie voor de Voedselbank heeft alles te maken met de campagne", legt lijsttrekker André Bos uit. "Het is niet alleen de politiek, maar de mensen in de stad die hun waardevolle bijdrage leveren aan een samenleving waarin iedereen van waarde is. Samenwerken, zorgen voor elkaar en investeren in de economie zijn onmisbare onderdelen daarvoor. De vrijwilligers van de Voedselbank laten dat elke week weer zien in de praktijk. Daar verdienen ze een kleine attentie en een groot compliment voor."


Donderdag werden alle zes de uitdeelpunten bezocht van de Voedselbank in Zoetermeer. De vrijwilligers kregen een presentje en bedankkaart.


-advertenties-

-goede doel-