Regina EderveenWoensdag 10 januari zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpstraat 59) worden gegeven door Regina Ederveen op harp. Regina Ederveen studeerde aan het Utrechts Conservatorium en ontving een beurs van het Prins Bernhard Fonds voor studie van de Keltische harp.

Op het Orpheus Concours won ze de hoofdprijs voor de beste interpretatie van hedendaagse kamermuziek. Ze speelde als harpiste mee in het internationaal samengestelde YouTube Symphony Orkest met een concert in Carnegie Hall, New York.
Regina bespeelt een gouden Lyon & Healy-pedaalharp en een Dusty Strings Celtic harp. Zij maakte vele cd’s en schrijft eigen arrangementen voor harp. Regina vindt het leuk om onbekende harpcomposities aan het publiek te laten horen.

Dit concert is gratis toegankelijk. Bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage. De deur van de kerkzaal is open vanaf 12:30 uur, aanvang 12.45 uur.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

 

-advertenties-

-goede doel-