240123 team bankfraude benthuizen 1
240123 team bankfraude benthuizen 3Een inwoonster uit Benthuizen werd maandagavond 11 december gebeld door een zogenaamde bankmedewerker. Deze vertelde het latere slachtoffer dat er iets mis was met haar bankpassen. Later bleek dat er met de bankpassen grote bedragen werden gepind aan de Petuniatuin in Seghwaert.


De bankmedewerker kwam na het telefoongesprek langs bij de inwoonster uit Benthuizen om de bankpassen op te halen. Deze zogenaamde medewerker heeft ook nog de limiet van de bankpassen verhoogd. Met de gestolen bankpassen werd in totaal vijf pintransacties voor ruim 5800 euro opgenomen bij een geldautomaat aan de Petuniatuin. De pinner staat goed op beeld. Uit onderzoek is gebleken dat de pinner ook in beeld komt voor zaken in Hillegom, Westkapelle, Zoetermeer en Den Haag.

Informatie

Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-