glow in the dark paint in the darkOok deze voorjaarsvakantie kun je bij Speelboerderij het Buitenbeest weer meedoen met verschillende activiteiten. Het thema van deze vakantie is ‘glow in the dark’ en dit komt op veel manieren terug, van T-shirts verven tot glow in the dark cupcakes versieren en een Glow in the dark Game Night.


Elke dag is er ook een ‘spel van de dag’, de ‘film van de dag’ en de mogelijkheid om lekker rustig één van de dieren te knuffelen. Een bezoek aan de Speelboerderij is gratis. Je hoeft je van tevoren niet op te geven. De Speelboerderij het Buitenbeest is elke dag geopend van 10.00 - 17.00 uur. Je vindt de Speelboerderij aan het Belvédèrebos 270 in Meerzicht.

Glow in the dark Game Night

De Glow in the dark Game Night is op vrijdag 23 februari. Kinderen kunnen komen lasergamen, dansen in de silent disco, ‘glow in the dark’ schminken en nog veel meer leuke dingen doen. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen zich inschrijven met het inschrijfformulier op de Speelboerderij. De toegangsprijs is € 3,00 en op vertoon van je Zoetermeerpas kun je gratis meedoen.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-