20240513 rondje gezondBewegen en ontmoeten in de buitenlucht? Doe mee met Rondje Gezond, de beweegroute in de wijken Driemanspolder, Meerzicht en Entree. Als je tijdens het Rondje Gezond een foto maakt, maak je kans op een sportshirt van Entree.

Op de route maakt u gebruik van het straatmeubilair in de omgeving en van beweegtoestellen. Het maakt niet uit wat uw leeftijd of sportniveau is. Kies de oefeningen die passen bij uw niveau en doelen. Volg de gemarkeerde stoeptegels en doe de KWIEK-beweegroute met eenvoudige oefeningen om je balans, kracht en uithoudingsvermogen te trainen. Werkt u zich liever goed in het zweet? Dan is er de QR-route met creatieve, uitdagende oefeningen voor de ultieme street workout. Het begin- en eindpunt van de route is onderaan bij de Nelson Mandelabrug op de Boerhaavelaan. Begint u uw rondje liever op een ander punt, dat kan natuurlijk ook.

Win een Entree sportshirt

Maak tijdens uw Rondje Gezond een foto, deel deze op Instagram en/of Facebook en maak kans op een sportshirt van Entree. Tag en volg de Entree accounts: Instagram: @entree_zoetermeer of Facebook: @EntreeZoetermeer. Tot 1 juli kunnen foto’s gedeeld worden, op 8 juli worden de drie winnaars bekend gemaakt.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-