20230808 40157YMCA en Seghwaert Op Dreef organiseren van 12 t/m 16 augustus 2024 voor de 8e keer een huttenbouwweek. Tijdens deze week bouwen de kinderen van pallets en afvalhout een hut op het grasveld naast de Patio, het buurthuis van Seghwaert Op Dreef (Gaardedreef 189).

De kinderen hebben heel veel plezier deze week met het zelf bedenken en bouwen van de hutten. Ook doen zij met de leiding allerlei spelletjes en activiteiten. Hulp is nodig bij de begeleiding van de kinderen van 8 tot 12 jaar bij het bouwen van de hutten in de ochtend en het spelprogramma in de middag. Hiervoor zoekt de huttenbouwweek vrijwilligers.

Deze vrijwilligers moeten ouder zijn dan 16 jaar. Je kunt samen met een tweede vrijwilliger een groep van ca. 8 kinderen begeleiden, maar er zijn nog talloze andere zaken, zoals het klaarmaken van de lunch, waarbij hulp hard nodig is of klaarzetten van de materialen.

Wil je een of meer dagen helpen of heb je vragen?
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-