IMG 7058

Afgelopen woensdag vierde Eigen Wij het Zomerfeest aan de Voorweg in Meerzicht. Onder een stralende zon werden bezoekers verwelkomd met een breed scala aan informatie, vermaak en feestelijke activiteiten. Eigen Wij liet zich van zijn beste kant zien, met tal van mogelijkheden voor ieder wat wils. 

 IMG 7053  IMG 7065

 

Het evenement toonde duidelijk waar Eigen Wij voor staat: een plek voor iedereen in Zoetermeer, van mensen met een krappe beurs tot diegenen die gezellig samen koffie willen drinken, creatief bezig willen zijn of helemaal zen willen worden.

De zonovergoten middag trok veel bezoekers, die allemaal welkom waren om deel te nemen aan de festiviteiten. Er waren ruim 150 activiteitenkaartjes gedrukt, waarmee iedereen wat lekkers kon halen en aan diverse activiteiten kon meedoen. Tot verrassing van de organisatie waren de kaartjes snel op, wat een teken was van de enorme opkomst en de gezellige sfeer. Tijdens het feest konden jong en oud onbezorgd genieten van allerlei activiteiten.

Het Zomerfeest werd georganiseerd door Eigen Wij en de Sociale Cohesie-groep, die bestaat uit diverse organisaties en instellingen van Meerzicht, om samen evenementen en activiteiten te organiseren en bewoners te verbinden.

Tekst en foto's door Marja de Laaf

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-