BuitenbeestHet 10-jarig jubileum van Speelboerderij Het Buitenbeest in Meerzicht werd het afgelopen weekend volop gevierd op de boerderij. Op vrijdag opende wethouder Marijke van der Meer het jubileumweekend, met een brassband en alle kinderen op de speelboerderij.

Het nieuwe logo van de speelboerderij werd onthuld, dit is nu goed te zien op de voorgevel van het pand.

wethouder2 wethouder

De wethouder herinnerde zich nog het Vrijetijdscentrum Voorweg, toen dit werd opgeheven, kwam de Speelboerderij bij Het Buitenbeest ervoor in de plaats. Met de klanken van een enthousiaste brassband werd zo het weekend geopend.

Vrijdagavond werden alle vrijwilligers bedankt die in hun vrije tijd meehelpen op Het Buitenbeest. Zo helpen zij bijvoorbeeld bij de activiteiten voor de kinderen, de schooltuintjes, of het verzorgen van de dieren. Op deze avond werden zij lekker in de watten gelegd en genoten van een heerlijke barbecue.

Zaterdag en zondag werd het jubileum gevierd met de kinderen die graag op de boerderij komen. Er stond een stormbaan waar kinderen hun energie kwijt konden en een mechanische stier waar het de kunst is om langer te blijven zitten dan je vriendjes. Naast vele andere activiteiten was er een goochelshow, handdraaimolen en een workshop drummen op grote ballen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

ozio_gallery_nano

 

 

-advertenties-

-goede doel-