wild westOp dinsdagavond 9 juli vond er een schietpartij plaats aan de Weteringdreef en in het Brempark te Zoetermeer. Rond 18:30 uur werd de politie gealarmeerd en spoedden agenten, uitgerust met steek- en kogelwerende vesten, zich naar de locatie.

Bij aankomst werd onmiddellijk een ‘Plaats Delict’ afgezet met politielint om het gebied veilig te stellen en verder onderzoek te kunnen doen. Tot nu toe zijn er geen gewonden gemeld. De politie zet het onderzoek voort en vraagt eventuele getuigen zich te melden. Meer informatie over de toedracht van de schietpartij is op dit moment nog niet bekend, maar de autoriteiten doen er alles aan om snel duidelijkheid te krijgen. Omstanders hebben minstens vijf schoten gehoord. Agenten hebben diverse pylonnen neergezet om de kogelhulzen veilig te stellen.

Bron: Regio15.NL

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit voorval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-