IMG 2756 copyZoals elk schooljaar zamelden de leerlingen en medewerkers van het Alfrink ook dit jaar geld in voor een goed doel. Dit jaar koos de school voor het steunen van het Prinses Máxima Centrum in de strijd tegen kinderkanker. 

Het Alfrink zamelde geld in tijdens de lichtjesavond, toen net leerling Mario Loutfalla aan de gevolgen van kanker was overleden. 

Daarna zetten leerlingen en medewerkers zich in tijdens de goede doelendag. Op deze dag organiseerden leerlingen, medewerkers en externe partijen als Jump One en de bowlingbaan van het Westerpark allerlei workshops waar de leerlingen van de bovenbouw aan mee konden doen. 

De leerlingen van de onderbouw liepen mee in een sponsorloop en haalden daar erg veel geld mee op. Afgelopen donderdagavond kon worden medegedeeld dat het eindbedrag in totaal 26.000 euro was. Tijdens het eindfeest werd de cheque uitgereikt aan Martijn en Antonio, respectievelijk de broer en neef van de overleden Mario Loutfalla. Zij spraken de leerlingen toe met een mooi dankwoord. Het Alfrink is trots op ieders inzet voor dit belangrijke goede doel dit jaar.

Op de foto van links naar rechts: Jolise Semplonius, docent en trekker van het goede doel, Martijn en Antonio, de broer en neef van Mario Loutfalla, tijdens het schoolfeest.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-