De weergoden waren het evenement Rastaplas goed gezind. Onder een stralende zon waren de talloze bezoekers getuige van een zeer geslaagd evenement, met bijbehorende temperaturen. Vooraf had de organisatie de bezoekers uitgebreid geïnformeerd over de te nemen hitte maatregelen.

Zo werd een ieder geadviseerd voldoende te drinken. Vanwege het warme weer was het dit jaar bij uitzondering toegestaan om een afgesloten/verzegelde fles water mee het terrein op te nemen en waren er tappunten bij de w.c.-huisjes, waar de waterflessen ongelimiteerd bijgevuld konden worden.
Op de Line-up waren onder anderen Groundation, The gentleman's Dub Club en de Dub Arena, maar ook Unlisted fanatic, Kenny B., Omar Perry en Marcus Gad & Tribe te beluisteren.

Foto's en film: Ernst van Erkelens en Leon Koppenol, meer foto's op: https://leonkoppenol.smugmug.com/2024/Zoetermeer-Actief/Rastaplas-2024-Zoetermeer
https://foto.vanerkelens.nl/Evenementen/Rastaplas-2024-vrijdag
https://foto.vanerkelens.nl/Evenementen/Rastaplas-2024-zaterdag

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

ozio_gallery_nano

 

 

-advertenties-

-goede doel-