019e4646 2688 403a a2d8 e4289662b853 copyTijdens het weekend van 7 en 8 september zal Zoetermeer op een uniek topfeest worden getrakteerd: Vijverpop 079. Het jaarlijks terugkerende muziekevenement is gratis toegankelijk en heeft een behoorlijke dosis entertainment. Ook dit jaar is er weer een line-up met artiesten die zorgen voor spektakel. 

Deze zevende editie vindt plaats op het Nicolaasplein in Zoetermeer. De programmering is veelzijdig... funk, soul, dance, ska, disco etc. Een ruime diversiteit aan de leukste bands, musici en artiesten zullen op de planken knallen. Naast muziek wordt het plein aangevuld met diverse foodkramen, horeca en uiteraard een gezellig terras.

Iedereen is uiteraard welkom tijdens deze heerlijke dagen vol entertainment. Het belooft weer een muzikaal, energiek en kleurrijk feest te worden.

Dit jaar zijn er veel tributebands aanwezig. Je kunt o.a genieten van de Rolling Stones, ABBA, Michael Jackson, Boy George en Herman Brood. Zij  zorgen voor een nostalgische trip door de muziekgeschiedenis en brengen de grootste hits van deze iconen tot leven.De aftrap van dit Zoetermeerse Festival is op zaterdag de 7de om 15:00 en duurt tot 24:00. Op zondag kun je nog genieten van 14:00 tot 20:30.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-