IMG 2809 copyLive at the Lake 2024 belooft een magisch weekend te worden vol muziek en plezier. Dit jaar, tijdens de derde en grootste editie, zullen de festiviteiten plaatsvinden op 16 en 17 augustus aan het prachtige strand van het Noord-Aa in Zoetermeer. Deze locatie biedt een schitterend decor voor een onvergetelijk festival.

Het festival biedt een diverse line-up van artiesten:
- Son Mieux
- Bankzitters
- Joël Borelli
- Emma Heesters
- The Dirty Daddies
- Bizzey
- Housequake
- Waylon & The Clarks
- De Zingende DJ

De zevenkoppige band Son Mieux uit Nederland maakt de muziek die we in deze tijd nodig hebben: dansbare pop met disco-invloeden en grootse gebaren. Ze zijn bekend van nummers als "Drive," "Can't Get Enough," "Multicolor," en "Tonight."

The Dirty Daddies is een zevenkoppige spektakelband die in hoog tempo een aaneenschakeling van hits op je afvuurt. Het begrip ‘coverband’ krijgt een totaal nieuwe lading: iedere hit vloeit na maximaal een minuut naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. The Dirty Daddies hoppen van Bon Jovi via Queen naar Michael Jackson, van de klassiekers uit de 90’s naar de hits van nu, en van Marco Borsato naar Kiss. Verwacht een douche aan confetti, knallende CO2-kanonnen en een stortvloed aan muzikaliteit; een waar spektakel voor jong en oud!

Bankzitters bestaat uit een groep van vijf mannen. In 2019 ontvingen ze bij de Veed Awards de prijs voor de beste nieuwkomer dankzij hun succes op YouTube. Bankzitters komen met een energieke show van 30 minuten vol met hun eigen hits, heerlijke party-tracks en goede meezingers.

Naast de optredens zijn er op het festivalterrein diverse voorzieningen voor IMG 2807de bezoekers. De lay-out van het festivalterrein aan het water zorgt ervoor dat men kan genieten van een silent disco op het eiland, maar ook van de DJ op het foodcourt terrein. In het foodcourt staan veel lokale ondernemers, waaronder Reas, Patat&More, Hudson en Indofoods, met hun comfort food. Het Ministerie van Geluk, gespecialiseerd in veganistische lekkernijen, is ook vertegenwoordigd en biedt een smakelijke keuze voor bezoekers met een plantaardig dieet.

Het strand van het Noord-Aa biedt de ideale setting voor het festival, met zand tussen je tenen en een zomerse vibe die voelbaar is bij iedereen. De sfeer is feestelijk en ontspannen, perfect voor een zomerfestival.

IMG 2806 copyLive at the Lake heeft een reputatie opgebouwd als goed georganiseerd en gezellig festival. Aanwezige beveiliging, EHBO, de reddingsbrigade en verkeersregelaars zorgen gezamenlijk voor een goed en veilig verloop van het tweedaagse feest. De organisatie verwacht ook dit jaar weer veel bezoekers te trekken, met een breed scala aan activiteiten voor jong en oud.

Voor meer informatie over het festival en tickets, kunnen geïnteresseerden de officiële website bezoeken. Www.liveatthelakefestival.nl

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-