IMG 2837 copyOntdek je talenten vóór en achter de schermen. Denk jij bij het woord podium meteen aan een zanger en bij het woord cultuur meteen aan een schilder? Doe dan mee met de Piëzo TalentenAcademie in Palenstein en ontdek dat er nog veel meer beroepen zijn die te maken hebben met podiumkunsten & cultuur.

Wat dacht je van alle mensen die in een theater, muziekhal of museum werken? En van wie leren die zangers, dansers, acteurs en schilders eigenlijk hun vak? Geef je op voor de lessen en ontdek ook je eigen talenten, voor of achter de schermen.

De Piëzo TalentenAcademie is voor alle kinderen in Zoetermeer tussen 9 en 14 jaar. Kinderen maken op een leuke en praktische manier kennis met beroepen door middel van werkbezoeken en gastdocenten. Kinderen ontdekken welke talenten zij zelf hebben en wat zij daar later allemaal mee kunnen doen of worden.

Piëzo TalentenAcademie Palenstein, Rakkersveld 253. Elke woensdag van 28 augustus tot en met 23 oktober van 14:15 (inloop) tot 16:15 uur.Meld je snel aan via de website: https://stichtingpiezo.nl/projecten/piezo-talentenacademie/.

Deelname is gratis.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-