Jeu de boulesTer ere van het 10-jarig jubileum van de Hof van Seghwaert op 14 juli heeft de perenboomgaard de buurt een jeu de boulesbaan cadeau gedaan. Deze baan ligt naast de perenboomgaard en is vrij toegankelijk voor iedereen. Op de woensdagavonden is er sindsdien een kennismakingsmoment geweest.

Oorspronkelijk was het idee om deze inloopavonden tot en met eind augustus te laten plaatsvinden. Het is echter een dermate groot succes gebleken dat de avonden worden doorgezet tot en met eind september.

Op deze inloopavonden wordt zonodig uitleg gegeven over het spel, dus ervaring is niet nodig. De ballen zijn ook al aanwezig en hoeven dus zelf niet te worden meegenomen.

Gezien de grote behoefte komt er tot eind september zelfs een tweede inloopmoment bij op de eerste en derde dinsdagochtend van de maand van 11.00-12.00 uur. Op de 1e en 3e dinsdag van de maand is er tevens een mogelijkheid om na de jeu de boules aan te sluiten bij de buurtlunch in de Hof van Seghwaert van 12.00-13.00 uur. Er staat heerlijk verse soep met een broodje klaar. Kosten voor de lunch € 4,00 per persoon (voor Zoetermeerpashouders € 2,00 p.p.).

Aanmelden voor de inloop is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. De jeu de boulesbaan ligt in het parkje naast de Hof van Seghwaert. Meer informatie is te vinden op www.hofvanseghwaert.nl en op Facebook en Instagram.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-