Batec1 copyBatec Betonrenovatie is vorig jaar gestart met de uitvoering van het betononderhoud voor de Gemeente Zoetermeer. Op dit moment wordt er gewerkt aan de waterfontein aan de Mahatma Gandhisingel (naast station Zoetermeer aan de Mandelabrug).

Deze waterfontein ondergaat een groot onderhoud, waarbij de bestaande coating wordt vervangen. Het onderhoud wordt uitgevoerd door Batec, die de fontein voorziet van een nieuwe, duurzame beschermlaag. Deze werkzaamheden zijn gericht op het verbeteren van de duurzaamheid en het behoud van de fontein. Buurtbewoners vinden het wel jammer dat de renovatie aan het zicht is onttrokken. “Nu is niet te zien hoe en wat er gedaan wordt”.

batec 3

De overeenkomst voor het betononderhoud geldt voor twee jaar. Inmiddels heeft Batec al diverse onderhoudsklussen binnen Zoetermeer uitgevoerd, onder andere ook de Wethouder Jennétunnel.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-