De 2 castsDe cast van 'Little Shop of Horrors' vierde woensdag de start van hun nieuwe kerstproductie met de traditionele Kick off, met taart en scriptlezen. Greg & Baud, een amateur musical vereniging in Zoetermeer voert elk jaar in de kerstvakantie een musical op.


De taartWat voorbeelden van producties van de laatste jaren: Ciske de Rat, Oliver Twist, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Elf the Musical, Madagascar en afgelopen jaar Shrek de Musical. Dit jaar wordt de musical 'Little Shop of Horrors' opgevoerd. Deze musical wordt in een nieuw modern jasje gestoken.
Bij de kick off werden de plannen voor deze productie verteld door mensen die achter de schermen betrokken zijn, zoals regie, dans, zang, decor, kleding etc. Vanaf nu zal er hard gerepeteerd worden om in deze kerstvakantie twee weken lang een mooie voorstelling neer te zetten.

Cast
Dit jaar zijn er twee volledig gedubbelde casts, er doen mensen mee met allemaal verschillende leeftijden. Ook bestaan beide casts uit maar 13 mensen, die met elkaar de hele musical zullen dragen.

-advertenties-

-goede doel-