SC 5595Het nieuwe bestemmingsplan voor de Entree Zoetermeer, het gebied rond de Afrikaweg, krijgt steeds meer vorm. Woensdag 18 september organiseert de gemeente een bewonersbijeenkomst waar verteld wordt wat de plannen nu zijn.


Zoetermeer wil de komende 10 tot 15 jaar 10.000 woningen bouwen om de druk op de woningmarkt te verminderen. Er zijn zo'n 700 woningen per jaar nodig om aan de behoefte te voldoen. Van het gebied aan weerskanten van de Afrikaweg en rond de Mandelabrug wil het college een nieuwe stadswijk maken, met een aantrekkelijke mix van ongeveer 4.500 nieuwe woningen en bijbehorende voorzieningen en groen.

 

Bijeenkomst stand van zaken

In de bijeenkomst wordt terug geblikt op de samenwerking met de bewoners. Wethouder Rosier praat iedereen bij over wat de komende tijd op stapel staat en er zijn verschillende presentaties.

Wanneer en waar: 18 september 2019, 19.30 –21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: Boerhaavebuilding (voormalig IBM), Boerhaavelaan 11
Aanmelden: Voor een goede voorbereiding van de avond wordt gevraagd zich van tevoren aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , met als onderwerp ‘Entree’. U kunt zich ook telefonisch aanmelden via telefoon 14 079 (mw. M. Janmaat)

-advertenties-

-goede doel-