NK reuzenslalom Davy DekkerOp de NK snowboard & freeski in het Zwitserse Laax zijn woensdag 30 maart de Nederlandse titels verdeeld op de reuzenslalom en in de halfpipe. De Zoetermeerse wintersporters waren goed vertegenwoordigd onder de prijswinnaars! Davy Dekker en Steve Krijbolder behaalden goud in hun categorie.

gemini damesWat een overwinning was het vorige week zaterdag! De dag dat, voor het eerst in de geschiedenis van handbal in Zoetermeer, de dames zich hebben kunnen promoveren naar de eerste divisie. Het nieuws kwam eigenlijk totaal onverwacht, toen bekend werd dat de enige overgebleven concurrent voor de titel onverwacht van hun tegenstander verloor. 

20160312 79034

Het Japanse zwaard zoeft door de lucht tijdens het examen van twee Zoetermeerse jongens in de sport iaido. Mikel en Jary doen examen voor hun 6e kyu en laten hun vaardigheden met het zwaard zien aan een panel van juryleden. Concentratie en een correcte houding staan centraal bij deze eeuwen oude Japanse krijgskunst.

 

groepsfotoWaterscouting groep Pocahontas opende afgelopen zaterdag het geheel nieuw clubhuis aan de Zoetermeerse plas, Noord Aa. Wethouder Robin Paalvast opende het nieuwe clubhuis, onder toeziend oog van zo'n 250 scouts, die na de opening mee konden doen aan een sportief en natuurlijk feestelijk programma op en rond het water.

waterpolo clinicDe mensen die van waterpolo houden kennen haar maar al te goed, waterpolotopper en oud-international Mieke van der Sloot. En speciaal voor de Zoetermeerse waterpolojeugd van SG WZC kwam zij afgelopen zondag naar de Veur om een clinic te geven. Een leuke maar ook erg leerzame middag.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-