specsavers actieSpecsavers Zoetermeer heeft een bedrag van € 1.469,65 euro aan Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o. geschonken. Stichting Specsavers Steunt steunt al vijf jaar lokale doelen in Nederland. Na een spannende stemronde is Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o. verkozen tot goed doel dat in 2016 werd gesteund door Specsavers Zoetermeer. Voor elke verkochte bril of verkocht hoortoestel heeft dit filiaal een donatie aan deze stichting gedaan die sinds 2013 ook werkzaam is in Zoetermeer.

Dierenambulance Den Haag e.o. bestaat al bijna 45 jaar en rijdt sinds drieënhalf jaar ook in Zoetermeer. Dierenambulance Den Haag heeft in Zoetermeer een uitvalsbasis aan Prismalaan 26, het gebouw naast zwembad De Veur. De dierenambulances en de medewerkers zijn te herkennen aan het logo met de rennende zwarte hond met oranje kruis.

De medewerkers hebben al veel dieren in Zoetermeer kunnen helpen die in de problemen zijn gekomen. Een vogel die tegen de ruit is gevlogen, een kat die is aangereden of een egel die is gestoord in zijn winterslaap. Jaarlijks rukken zij ruim 18.000 keer uit in de gehele regio. Na een eventueel bezoek aan de dierenarts worden de dieren naar een gespecialiseerde opvang gebracht of opgevangen in het eigen dierenhospitaal.

 

-advertenties-

-goede doel-