Het Buytenpark Openluchttheater is vanaf woensdag 28 juni het decor voor de rockmusical Jesus Christ Superstar. De cast van ruim 50 medewerkers brengt het verhaal over de laatste dagen van Jezus.

BuytenparkTheaterJesus Christ Superstar is een tijdloze musicalhit, die sinds de première in 1970 over de hele wereld te zien is. De talentvolle cast van het Buytenpark wordt aangevoerd door Nick Dijkstra in de rol van Jezus. Momenteel toert Dijkstra nog in de musical ‘Peter Pan – het ware verhaal’ langs de Nederlandse theaters en is finalist in Holland’s Got Talent. Hij wordt bijgestaan door de Zoetermeerse talenten Jo Eichwald als Judas en Geertje Chappin als Maria Magdalena.

 

Jubileum

Storytellers logo vierkant copyMet Jesus Christ Superstar viert producent Storytellers de twintigste productie in het Buytenpark Theater. Kaarten kosten € 17,50 en zijn te reserveren via www.buytenpark.nl . Het is ook mogelijk voorafgaand aan de voorstellingen te picknicken (€ 27,50 inclusief ticket) of plaats te nemen aan de tafel van Het Avondmaal voor het barbecuemenu (€ 37,50 inclusief ticket). Aanvang van alle voorstellingen is 20.15 uur.

-advertenties-

-goede doel-