kerst SIEM 5 copyNét voor Kerst genoten zaterdag 23 december 70 gasten al van een heerlijk kerstdiner bij Stichting Iedereen Een Maaltijd. Brenda Hartgring zou Brenda niet zijn als er ook veel gezinnen kosteloos mochten komen eten. Dit waren gezinnen die het financieel moeilijk hebben en waar een kerstdiner dus niet vanzelfsprekend is. Met live muziek en heerlijk eten had iedereen een geweldige avond.


Kerstdiner bij  was drukker dan verwacht. Zaterdag 23 december was er in de lunchroom van SIEM een heerlijk kerstdiner georganiseerd. Voor het diner konden mensen vooraf kaartjes kopen om deze gezellige avond mee te vieren.

Tijden het diner konden mensen hun eten halen bij een ruim gesorteerd buffet. Er werd gezellig gekletst met elkaar aan de mooi versierde tafels. Mensen konden genieten van mooi achtergrond gezang van Esther Klören. Esther zong ook een lied waarvan de tekst speciaal aangepast was voor Brenda Hartgring.

Achteraf vertelde Brenda erg blij te zijn met de onverwachts grote opkomst. “Er zijn zeker 70 gasten geweest, ik ben kapot maar blij dat ik veel mensen heb kunnen zien genieten”.

Kerstpakketten

Kerst SIEM 10aIn de afgelopen maanden heeft Brenda met haar team, samen met vele scholen in Zoetermeer, boodschappen verzameld. Heel veel mensen doneerden voedsel voor in de kerstpakketten. Afgelopen week zijn veel gezinnen blij gemaakt met deze enorme kerstpakketten. Brenda: "Voor mensen die het financieel heel krap hebben, kunnen deze kerstpakketten echt een verschil maken! We zijn heel blij dat we weer veel mensen blij konden maken en zorgen voor wat lekkers te eten in de komende weken."

 

Tekst: Jordy Bruijnius

Foto's: Marcel en Jordy Bruijnius

-advertenties-

-goede doel-