Vuurwerk 2Ook dit jaar wordt er bij de Markt weer een spetterende vuurwerkshow georganiseerd met oud en nieuw. Op maandag 31 december om 23.45 uur is iedereen van harte welkom op de Markt om gezamenlijk af te tellen naar het nieuwe jaar.

De vuurwerkshow begint om middernacht vanaf het Dobbe-eiland. De meeste horecazaken rond het Stadhuisplein zijn dit jaar ook tijdens Oud & Nieuw geopend. In het centrum mag door bezoekers zelf geen vuurwerk worden afgestoken, in verband met de te verwachten drukte voor de vuurwerkshow is in het centrum een vuurwerkvrije zone.

Na de vuurwerkshow kunt u de feestelijke avond voortzetten bij de diverse horeca gelegenheden in het centrum. Jongeren kunnen vanaf de Frankrijklaan de gratis bus pakken naar het jongerenfeest LIT2019 in SilverDome.

 

Bnr641725026Jongerenfeest LIT2019

Voor jongeren tussen de 16 en 22 jaar is er tijdens Nieuwjaarsnacht weer een jongerenfeest in SilverDome van 0.30 tot 6.00 uur. Feestgangers kunnen met bussen zorgeloos en kosteloos vervoerd worden van en naar het feest. Tickets (€20,-) zijn nog te koop op de site van First Noise: www.ticketsfirstnoise.nl/bestelticket.aspx?id=641725026

Tijdens het jongerenfeest zijn diverse veiligheidsmaatregelen van kracht. Zo wordt bij de entree gecontroleerd op een geldig ID-bewijs en is er leeftijdscontrole in verband met het gebruik van alcoholische drank. Een blaastest kan door de beveiliging worden ingezet.

-advertenties-

-goede doel-