panters fotoDe U13 van ijshockeyclub Zoetermeer Panters, een gemengd team van jongens en meisjes, heeft een spannende zaterdag achter de rug. Ze speelden 3x3 wedstrijden in Dordrecht tegen de Tilburg Trappers en de Dordrecht Lions, beide fysiek sterkte teams.

Tegen de Trappers lieten de Panters zien wat ze in huis hebben. De Tilburgers zijn bekend omdat ze hard en sterk spelen, maar de Panters hielden goed stand. Ze lieten zien dat ze niet bang zijn en knokten voor elke puck. Dit was echt een wedstrijd waar de vonken vanaf vlogen!

De wedstrijd tegen de Dordrecht Lions was ook top. Ze speelden slim en snel, wat het publiek geweldig vond. De Lions waren ook echt goed, dus het was echt spannend.

De Panters hebben een paar wedstrijdjes gewonnen, een paar gelijk gespeeld en ook een paar verloren. Ze hebben weer veel geleerd en superveel plezier hadden. De coaches en fans zijn trots op hoe ze speelden.

Alles bij elkaar was het een topdag voor de U13 van de Zoetermeer Panters. Ze hebben laten zien dat ze goed kunnen ijshockeyen. En ze hebben bewezen dat samenwerken, voor elkaar opkomen en plezier hebben het belangrijkste is in de sport.

Foto: Eveline Koppes. Maas Quak en Milou Koppes van de Zoetermeer Panters in actie.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-