try out harpe davids1
Na maanden oefenen heeft Harpe Davids middels een tryout in sporthal De Veur aan het thuispubliek laten zien met welke shows ze de komende tijd meegaan doen aan diverse wedstrijden van Colorguard Nederland. De Passie Cadets en de A-Class doen mee met de Passie Winterguard dat bestaat uit dansen in combinatie van vlaggen en andere attributen.


De Passie Cadets met kinderen tot en met 16 jaar presenteerde hun show met de naam Scrabble Champions. De jonge leden lieten met dans, vlag en andere attributen zien dat ze tussendoor ook nog een scrabble woord kunnen vormen. De show van de A-class van Passie nam het publiek mee naar de wereld van Cleopatra. Deze dynamische show heeft alles wat Cleopatra had, schoonheid en macht.
Ook Harpe Davids Indoor Percussion (H!P) zal de komende wintermaanden deelnemen aan diverse wedstrijden. Met het thema Virtigo draait de wereld om je heen. Ook de kleding van de muzikanten geeft een draaierig gevoel als je er te lang naar kijkt. De nummers die ze laten horen zijn onder meer Vertigo, Dizzy en Right Round.

 try out harpe davids2  try out harpe davids3



Naast de presentatie van de nieuwe shows lieten ook Unlimited Vlag en Unlimited Slagwerk zien en horen wat ze de afgelopen maanden gerepeteerd hebben. Deze afdelingen van Harpe Davids zijn speciaal voor slagwerkers en dansers met een (verstandelijke) beperking. Hier krijgen mensen vanaf 12 jaar met een beperking de kans om volwaardig lid te worden van de vereniging en samen muziek te maken en hun talenten verder te ontwikkelen. Unlimited Vlag kampte tijdens de Try Out met een aantal afwezigen door ziekte, maar dat maakte het enthousiasme er niet minder om.
De wedstrijden zijn door het hele land en de eerste wedstrijddag is op 20 januari 2024 in Purmerend Op 23 maart 2024 worden de Winterguardwedstrijden afgesloten met de finals in Eindhoven.

Foto's: Gerard van Warmerdam, meer foto's: https://foto.vwarmerdam.nl/2023/TRY-OUT-Harpe-Davids-Zoetermeer/

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-