Zoetermeer Panters u13De wedstrijd tussen de Zoetermeer Panters u13 en de Amsterdam Tigers u13 in het Silverdome begon afgelopen zondag met een emotioneel moment. De teams en het publiek hielden een minuut stilte ter nagedachtenis aan Bert Suurd, die tragisch om het leven kwam door zinloos geweld op nieuwjaarsnacht.

Bert Suurd was een gerespecteerd bestuurslid en vrijwilliger van GIJS Groningen (ijshockey vereniging uit Groningen). Na dit respectvolle eerbetoon, toonden de Panters hun kracht op het ijs met een indrukwekkende 8-3 overwinning. Bradley Antonisse, de topscorer van de wedstrijd, blonk uit met vier doelpunten, waarmee hij een cruciale rol speelde in deze triomf.

Naast Antonisse’s uitzonderlijke prestaties droeg Oliver Wijnands bij met twee doelpunten. Tyler Dek scoorde een memorabel doelpunt, mede dankzij de mooie combinaties met zus Hailey Dek. De in de verdediging opgestelde Maas Quak liet ook zijn aanvallende talenten zien met een prachtige goal. Goalie Liam Slingerland heeft met 94% savings een dijk van een prestatie neergezet waar menig goalie alleen van kan dromen.

De Panters toonden zo uitstekend spel met hun samenspel, snelheid en vastberadenheid. Deze overwinning laat zien dat de Panters in staat zijn tot geweldige prestaties en belooft veel goeds voor de rest van het seizoen. Fans kijken vol verwachting uit naar de toekomstige wedstrijden van dit getalenteerde en gezellig team.

Wil je de u13 ijshockeytrots van Zoetermeer eens live zien? Zondag 4 februari barst het spektakel tegen Groningen los om 13.15 in het Silverdome. Toegang is gratis.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-